Η Συσκευασία-Αμπαλάζ, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της μετακόμισης. Γι’ αυτό και εμείς την αντιμετωπίζουμε με πλήρη επαγγελματισμό και προσοχή. Αναλαμβάνουμε για εσάς την συσκευασία των επίπλων, των ηλεκτρικών συσκευών και ότι άλλο εμπεριέχεται στο χώρο σας. Εγγυόμαστε την προσοχή και αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα πράγματά σας, σαν να ήταν δικά μας. Ανάμεσα στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι η συσκευασία και το αμπαλάζ των οικοσκευών και όλων των προσωπικών αντικειμένων σας.

Με έδρα μας Αγρίνιο και εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα, νησιωτική αλλά και ηπειρωτική, πραγματοποιούμε την απαραίτητη συσκευασία των συσκευών σας και σας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τη μετακόμισή τους στο νέο σας οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Χρησιμοποιούμε συσκευασίες κατασκευασμένες από τα κατάλληλα, ανθεκτικά υλικά, ώστε να προστατεύουμε τα αντικείμενά σας και να αποκλείεται κάθε πιθανότητα φθοράς ή καταστροφής τους, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους με τον στόλο μας.

    Έχετε απορίες;

    Επικοινωνήστε μαζί μας